Plněná rajčata

  • velká rajčata 4 ks
  • majonéza 2 lžíce
  • konzervovaný tuňák 200 g
  • naložené ančovičky 4 ks
  • solené kapary (opláchnuté ve vodě a okapané) 1 lžíce
  • čerstvě vymačkaná citronová šťáva 1 lžíce
  • čerstvý tymián na ozdobu
Česko vaří s Pohlreichem Nejlepší večeře vašeho života!

Tento i ostatní recepty naleznete v knize
Česko vaří s Pohlreichem

Pusťte se do přípravy rajčat. Odkrojte jejich vrchní část jako čepici a pomocí lžičky vydlabejte dužinu (tu si ponechejte stranou, budete ji potřebovat). Rajčata otočte dnem vzhůru, aby vytekla všechna zbývající šťáva. Vrchní část rajčat si ponechte na závěr na ozdobu.

Do kuchyňského mixéru dejte okapaného tuňáka z konzervy, kapary, naložené ančovičky, citronovou šťávu, dužinu z rajčat a vše společně promixujte.

Do směsi přidejte majonézu, ochutnejte a dle chuti ji můžete ještě přidat.

Tuňákovou směsí naplňte vydlabaná rajčata, ozdobte je lístky čerstvého tymiánu a odkrojenými čepičkami. Ihned podávejte.

Zdroj: Plněná rajčata; TV Prima, http://www.iprima.cz/ceskovarizive/recepty/plnena-rajcata [on-line 26.10.2013]
Příspěvek byl publikován v rubrice Recepty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře u Plněná rajčata

  1. janura petr napsal:

    postup pripravy receptu je jiny na internetu nez v televiznim prenosu

  2. admin napsal:

    Podělte se prosím i s ostatními návštevníky, v čem se přesně liší. Děkujeme

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


× 6 = dvacet čtyři

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>