Tatarský biftek

  • svíčková nebo očištěná hovězí kýta 400 g
  • kapary ve slaném nálevu
  • extra panenský olivový olej
  • dijonská hořčice
  • česnek 1 stroužek, utřený
  • toasty z bílého chleba 4 ks
  • křepelčí vejce (nebo klasické slepičí) 4 ks
  • mořská sůl
  • čerstvě namletý černý pepř
Česko vaří s Pohlreichem Nejlepší večeře vašeho života!

Tento i ostatní recepty naleznete v knize
Česko vaří s Pohlreichem

Maso najemno naškrábejte a ochuťte solí, pepřem, nasekanými kapary a troškou hořčice.

Toasty z bílého chleba potřete zlehka olejem a opečte je na pánvi dozlatova.

Namíchané maso naservírujte na talíř. Vejce usmažte na trošce oleje a položte na jednotlivé porce masa. Na každý talíř přidejte plátek opečeného toastového chleba a ihned servírujte.

Zdroj: Tatarský biftek; TV Prima, http://www.iprima.cz/ceskovarizive/recepty/tatarsky-biftek [on-line 9.11.2013]

Příspěvek byl publikován v rubrice Recepty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


+ 6 = dvanáct

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>